Alhmabra Kft. - www.alhambrakft.hu - info@alhambrakft.hu | nyomtatta: vendég


Lakossági üzletág
Cégeknek
Magunkról
Szolgáltatások
Távfelügyelet
Kalkulátor
Kapcsolat
Áraink
Főoldal Biztonságtechnika, távfelügyelet, riasztórendszerek, betörésvédelem, vagyonvédelem

Biztonságtechnika, távfelügyelet, riasztórendszerek, betörésvédelem, vagyonvédelem

Közzétette: attila 2011. 11. 05. Olvasottság:3903

A Vagyonvédelem, és a biztonságtechnika területén található érdekes cikkeket, híreket mutatjuk be, ami segítséget nyújthat a betörések elleni védelemben.
 - Érintőképernyős, audio, video, meeting adatokat és internet hozzáférést magában foglaló konferencia eszközök

- Innovatív technológiák a maximális beszédérthetőség érdekében
- Egyedi IP-alapú OMNEO média networking architektúrára épül
 
A több mint 60 éve piacvezető Bosch Security  Systems a Prolight + Sound 2013 kiállításon mutatta be DCN multimédiás fejlesztését, az IP-alapú OMNEO média networking architektúrára épülő forradalmian új konferencia rendszert, amely felhasználóbarát érintőképernyős konferencia eszközöket nyújt az AndroidTM operációs rendszer valamelyik változatának alkalmazói számára.

Világszínvonalú szakértelmére építve, a Bosch megoldások széles körét kínálja mindenféle konferencia és meeting alkalmazások számára. A fejlesztés elegáns és ergonómiailag tervezett konferencia eszközökben tökéletesen egyesíti az audio, video, meeting tartalom és érintőképernyős technológiát. A nagy felbontású érintőképernyők szó szerint kézzelfogható közelségbe hozzák a felhasználók számára szükséges információt, lehetővé téve a dokumentumok egymás közötti megosztását, a tárolt prezentációk betöltését és megjelenítését, illetve az internet-hozzáférést.

A DCN multimédiás rendszer biztosítja a Bosch nevével már összefonódott kiváló hangminőséget. Az innovatív, optimalizált irányítottságú (high-directive technology) diszkrét mikrofon és a két utas beépített hangszórórendszer teljesen természetes hangzást biztosít. A magas szintű audio beállítási lehetőségek optimális termi hangszínszabályozást tesznek lehetővé, a beépített intelligens gerjedésgátló pedig támogatja a magas hangerő-beállítást maximális beszédérthetőség mellett.

A könnyű integrálás, a költségtakarékos telepítés és az egyszerű karbantartás érdekében, az IP-alapú, OMNEO média networking architektúrára épülő DCN multimédia rendszer teljesen szabványos hálózati technológiát alkalmaz. Ezen kívül, a rendszer könnyen bővíthető OMNEO audio eszközökkel, illetve a DanteTM  technológiát támogató audiotermékek széles körével. A konferencia eszközök szoftver segítségével továbbfejlesztett funkciókkal is kiegészíthetők, illetve harmadik fél által gyártott vagy testre szabott alkalmazásokkal is bővíthetők. Végül, a rendszeren átáramló audio és vezérlő adat biztonságosan titkosítva van, a nemzetközileg elismert szabványokkal összhangban. Ez azt jelenti, hogy biztonságosan védve van az illetéktelen hozzáférés illetve beavatkozás ellen.

"A DCN multimédia olyan hosszútávra előrelátó megoldásba történő befektetés, amely vevőink változó igényeivel egyszerre képes növekedni" â?? teszi hozzá Murat Keskinkilinc, a Bosch Konferencia Rendszerek termékértékesítési vezetője."A nyílt és szabványos technológiák alkalmazása, a magas minőségű konferencia-élményt nyújtó multimédia képességekkel társítva azt eredményezi, hogy a rendszer a legjobb választás a ma és a holnap számára egyaránt."

A DCN multimédia rendszere kifejezetten városi és regionális testületek, illetve kormányzati és vállalati tanácskozó testületek számára készült.


 

 

A(z) Érdekességek, Hírek rovat összes cikke:

2011. 11. 05. Biztonságtechnika, távfelügyelet, riasztórendszerek, betörésvédelem, vagyonvédelem

Honlaptérkép személyvédelem oroszlányi tűzjelző Esztergom riasztós lakásriasztó riasztó szerelés rendszer Tata védő pyronix liftügyelet tatai Oroszlány őrző tatabányai dsc betörésvédelem Budapest segélyhívó Kisbér esztergomi Bicske paradox Komárom távfelügyelet budapesti vagyonvédelem mozgásérzékelő távfelügyeleti Tatabánya
Távfelügyelet
Ideart Az oldal 26 ms alatt készült el. Felhasználó: vendég