Alhmabra Kft. - www.alhambrakft.hu - info@alhambrakft.hu | nyomtatta: vendég


Lakossági üzletág
Cégeknek
Magunkról
Szolgáltatások
Távfelügyelet
Kalkulátor
Kapcsolat
Áraink
Főoldal Segélyhívó időseknek

Segélyhívó időseknek

A készülék működése:

A jelzések fogadását egy külsős, kifejezetten erre szakosodott egészségügyi diszpécser központja fogadja, ahol jól képzett szakemberek döntenek az alkalmazandó intézkedésről.


Segélyhívás esetén,
a diszpécser monitorján megjelenik a védett személy összes adata és az intézkedés folyamata. A készülék egyedi kihangosító rendszere segítségével a kommunikáció nem helyhez kötött, így a mobil készülék érzékeny mikrofonja megbízhatóan továbbítja a helyszínről a beszédet, hangszórója pedig tolmácsolja a diszpécser kérdéseit és megnyugtató segítséget ígérő szavait.A szolgáltatás teljes értékű kommunikációra épül,
mely lehetővé teszi az ügyeletes diszpécsernek, hogy meggyőződjék a segélykérés valódiságáról, az intézkedés szükségességéről és sürgősségéről, és meghatározhassa annak módját.Sürgős beavatkozást igénylő események bekövetkeztekor a szolgáltató diszpécsere azonnal értesíti az illetékes mentőszolgálatot, az ellátott szakápolóját, valamint a védett személy közvetlen hozzátartozóit.

Az átjelző készülékhez tartozékként kapható egy por-, és cseppmentes rádiós pánikgomb, melynek segítségével a készülék 30 méteres körzetében azonnali segítségkérés üzenet küldhető a felügyeleti állomásra.

A GPRS technológia előnyeit kihasználva folyamatosan és költséghatékonyan ellenőrizhető a védett személy tartózkodási helye ,valamint a készülék aktuális műszaki állapota.

Minden, ami a készülék műszaki állapotával, működésével kapcsolatos, azt jelzés formájában továbbítja a távfelügyeleti központ felé. Így a diszpécser mindig tudja, hogy a készülék üzemképes.

A mobil segélyhívó és személyfelügyeleti jelzőrendszerünk Magyarországon piacvezetőnek számít, mivel nincs hozzá hasonló konkurens termék.

Biztonságérzetet ad használóinak

24 órán át állandó felügyelet a település bármely pontján

Segélyhívás egyetlen gomb megnyomásával

Jelzőkészülék, amely a 24 órás diszpécserközponttal kommunikál

Biztonságos és stabil üzemeltetés

Kétirányú hangkapcsolat

Vészhelyzet esetén azonnali intézkedés

GPS segítségével pontos helymeghatározás*

Elektronikus nyilvántartás

Folyamatos rendszerállapot figyelés, ellenőrzés

Helyszíntől távol történő adattárolás

Hiteles nyilvántartás

Szoftveres naplózás

24 órás távfelügyeleti diszpécserközpont

Távoli betekintés a naplófájlba mobil és vezetékes Internet segítségével


Honlaptérkép szerelés távfelügyelet betörésvédelem védő riasztó paradox segélyhívó vagyonvédelem Tatabánya tatai Bicske dsc távfelügyeleti liftügyelet rendszer riasztós Komárom pyronix budapesti Kisbér tűzjelző tatabányai Esztergom esztergomi Budapest személyvédelem oroszlányi Oroszlány őrző Tata lakásriasztó mozgásérzékelő
Távfelügyelet
Ideart Az oldal 38 ms alatt készült el. Felhasználó: vendég