Alhmabra Kft. - www.alhambrakft.hu - info@alhambrakft.hu | nyomtatta: vendég


Lakossági üzletág
Cégeknek
Magunkról
Szolgáltatások
Távfelügyelet
Kalkulátor
Kapcsolat
Áraink
Főoldal Vagyonvédelem

Vagyonvédelem

Vagyonvédelem

Különböző létesítmények, zárt és nyitott gazdasági vagy lakossági ingatlanok (pl. raktárak, áruházak, üzemek, kulturális blokkok, irodák stb.) őrzésében nyújtott szolgáltatásaink, az alapfokútól a felsőfokú biztonsági szintig terjednek az elvégzendő feladatok és igények függvényében.

Rendészeti tevékenység

Teljekörű rendészeti tevékenységünkkel mindenfajta objektum átfogó vagyonvédelmi, tűzrendészeti, munkavédelmi ellenőrzését végre tudjuk hajtani. A személyforgalmi ellenőrzést, a dolgozók be- és kiléptetését gépjárművek ellenőrzését csomag és táskaellenőrzést, ha szükséges fémdetektor használatával végezzük.

Portaszolgálat

A portaszolgálaton, recepción dolgozók találkoznak először az érkező partnerekkel. Az első benyomás itt itt a legfontosabb. Amellett, hogy dolgozóink munkája nem hagyhat kívánnivalót, megjelenésük és személyes felépésük is a helyzethez mért. Határozott fellépés! Segítőkészség! Figyelmesség! Empátia, és képzett vagyonvédelem!

A szolgálat feladatai a következők lehetnek:
  • belépés jogosságának az ellenőrzése,
  • be-, illetve kiléptetés előírtak szerinti végrehajtása,
  • érkező vendégek fogadása és az objektumon belüli kisérése,
  • a megrendelő által meghatározott, illetve elfogadott okmányok vezetése,
  • elektronikus biztonsági jelzőrendszer figyelése.
A biztonsági szintet a szakmai szempontok elsődleges prioritása mellett a megrendelőink igényei határozzák meg. Szakembereink a megbízó igénye és a szakmai követelmények szerint többfokozatú tervet készítenek, melyek az objektum biztonságos működéséhez kialakítandó körülményeket, és a biztonsági szolgálat működési szabályait tartalmazzák.

Rendezvénybiztosítás

Hazánkban egyre több esemény (szabadtéri és zárt rendezvény, konferencia, stb.) kerül megrendezésre. Minden esetben nélkülözhetetlen a résztvevők személyi biztonságának védelme, a rendezvény zavartalan lebonyolításának biztosítása, és a rendezvény jellegétől függően az érték- és vagyontárgyak védelme.Biztonsági embereink biztosítják megbízóink különböző programjait, rendezvényeit, figyelembe véve a gyülekezési törvény előírásait.

A megbízó területén fenntartjuk a rendet, biztosítjuk a védett személyek, előadók testi épségét, felügyeljük a kisegítő, lebonyolító személyzet mozgását, magatartását.A rendezvény helyszínét átvizsgáljuk, a peremvonalakat őrizzük. Ellenőrizzük a belépési-tartózkodási jogosultságot, megakadályozzuk a ?közbiztonságra veszélyes? ? tiltott ? eszközökkel történő belépést.A veszélyeztetettség függvényében beléptető mágnes kaput, csomagröntgent, kézi detektorokat alkalmazunk.

Honlaptérkép távfelügyeleti paradox Budapest vagyonvédelem liftügyelet távfelügyelet Tatabánya tatabányai esztergomi betörésvédelem lakásriasztó tűzjelző őrző mozgásérzékelő Kisbér segélyhívó személyvédelem tatai budapesti szerelés Komárom pyronix Esztergom dsc rendszer Bicske védő riasztós oroszlányi Tata Oroszlány riasztó
Távfelügyelet
Ideart Az oldal 43 ms alatt készült el. Felhasználó: vendég