Alhmabra Kft. - www.alhambrakft.hu - info@alhambrakft.hu | nyomtatta: vendég


Lakossági üzletág
Cégeknek
Magunkról
Szolgáltatások
Távfelügyelet
Kalkulátor
Kapcsolat
Áraink
Főoldal Riasztórendszerek

Riasztórendszerek

Mi a riasztórendszer?

A riasztórendszerek a védendő objektumban az illetéktelen behatolások jelzésére, az illetéktelen behatoló elriasztására helyi, illetve távjelzés adására alkalmas vagyon- és személyvédelmi rendszer.

Az Alhambra-Plussz Kft. a legmagasabb kategóriába tartozó behatolásjelző rendszereket telepíti, termékei és szolgáltatáscsomagjai mind a bankok, ipari és kereskedelmi létesítmények, üzemek védelmi igényeinek, mind a lakás- vagy családi ház tulajdonosok igényeinek is megfelelnek minőségük és kombinálhatóságuk révén.

Saját vagy közeli ismerőseik tapasztalataiból tanulva sokan tudják, hogy vagyontárgyaik, értékeik, otthonuk védelmét csak a mechanikai védelemmel kombinált elektronikus jelző- és a riasztóberendezések biztosíthatják.


Miből áll egy riasztórendszer?

A rendszerek központi egységből, egy vagy több kezelő egységből és a központhoz csatlakoztatott érzékelőkből (mozgásérzékelők, nyitásérzékelők, üvegtörés érzékelők, szénmonoxid érzékelők, gázérzékelők, füstérzékelők) és kültéri hangjelzőből állnak.

Fontos a szaktudás

A családi házak, lakások, üzletek biztonságos és a MABISZ előírásoknak is megfelelő védelmi rendszerét minden esetben szakembernek kell összeállítani. A helyszíni szaktanácsadás díjmentes. Munkatársunk megadja Önnek a felszerelésre javasolt és az Ön igényeinek megfelelő eszközök típusát és árát. Ha az ajánlatot elfogadja, rendszerét maximum 5 munkanapon belül telepítjük.

Új házat építőknek és lakásfelújítóknak ajánljuk, hogy a villanyszererelési csövezési munkák előtt terveztessék meg a riasztórendszert, hogy a kábelezését falon belül el lehessen helyezni.

Sokszorozza meg a riasztórendszer erejét!

Az elektronikus betörésjelző biztonsági rendszer akkor hatásos igazán, ha távfelügyeleti állomáshoz csatlakozik telefonvonalon vagy GSM-en, illetve GPRS-en, hiszen az illetéktelen behatolás jelzésére a diszpécserközpont rögtön intézkedni tud, és azonnal kiküldi a járőrt a helyszínre.

Honlaptérkép segélyhívó mozgásérzékelő paradox távfelügyeleti védő tatabányai riasztó tűzjelző szerelés liftügyelet rendszer személyvédelem esztergomi Tatabánya Esztergom betörésvédelem tatai dsc Tata távfelügyelet lakásriasztó Kisbér budapesti Bicske pyronix Budapest oroszlányi Oroszlány vagyonvédelem riasztós őrző Komárom
Távfelügyelet
Ideart Az oldal 36 ms alatt készült el. Felhasználó: vendég